Chec aperitiv

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2010 | 7090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescutza de lapte(cca 50 ml)
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 rosii micutze
  • 70 gr cca sunca taiata
  • 70 gr cca cascaval cubulete
  • 150 gr  faina
  • 1 lingurita praf de copt pt aluaturi sarate
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

amestecam toate ingredientele si punem compozitia intr-o tava de chec,unsa si tapetata cu faina.dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de cca 40 min(eu fac intotdeauna proba cu scobitoarea).dupa 25-30 min scoatem si presaram parmezan ras apoi il bagam inapoi pana e copt.il lasam sa se raceasca si il taiem felii.servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lilik 1

19.10.2010, 22:13

e bun ela si e o idee grozava de golit frigiderul gen nimic nu se arunca

Gouda 1

20.10.2010, 22:23

intersant 5f + my favourite

eclerash 1

24.10.2010, 18:23

da,si eu fac checul asta si tot timpul-s laudata pt el

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie